Online gatanje

Online gatanje spada u najpopularnije tehnike proricanja. U modernom i užurbanom načinu života online gatanje je steklo veliku popularnost, jer daje mogućnost osobi da sama odabere odgovarajuće tehnike.

gatanje online

Pod online gatanje podrazumijevaju se mnogobrojne tehnike koje će na praktičan način dati odgovor na postavljeno pitanje.

Pod opciju online gatanje spadaju raznovrsne spiritualne tehnike

  • astrologija online gatanje podrazumijeva dobivanje odgovora na pitanja ljubavne kompatibilnosti, analize prošlog života, dnevni, mjesečni ili godišnji horoskop;
  • numerologija online gatanje odnosi se na dobivanje odgovora o broju životnog puta, sretnom broju, sudbinskom broju, značenju imena, ljubavnu kompatibilnost, pozitivni periode na poslovnom planu i utjecaju broja zdravlje.
  • tarot online gatanje podrazumijeva otvaranje mnogobrojnih tehnika i vrsta otvaranja, poput keltskog križa, tri karte, 12 mjeseci, Horusovo oko i mnogih drugih. Ova vrsta online gatanja s tarot kartama koje su raspoređene u različite pozicije definiraju glavne pokazatelje koji daju odgovore na prošlost, sadašnjost i budućnost. Tarot online gatanje spada pod jedno od najviše korištenih jer može odgovoriti na pitanja posla, zdravlja, komunikacije s drugima, dnevnih događaja ili ljubavne situacije.
  • cigansko online gatanje odnosi se na različite vrste otvaranja karata i njihov odgovor vezan za prošlost, sadašnjost i budućnost, ali i ljubavnu tematiku koja je najzastupljenija.
  • Lenormand online gatanje podrazumijeva otvaranje karata koje će dati odgovor na pitanja iz svakodnevnog života: trenutna situacija, ljubavni odnosi, poslovna situacija, ali i pitanja vezana za utjecaje drugih ljudi.
  • kockice online gatanje podrazumijeva pomišljanje želje na osnovu koga se online bacaju kockice, a zbir s kockica daje konačan odgovor.
  • domine online gatanje odnosi se na metodu u kojoj osoba mora da se fokusira na pitanje, nakon čega će kliknuti na online opciju domine i dobiti odgovor na postavljeno pitanje.
  • rune online gatanje podrazumijeva postavljanje pitanja i online bacanje runa, nakon čega osoba dobiva odgovor. Ovo online gatanje najbolje je za pitanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.
  • I Ching online gatanje odnosi se na dobivanje odgovora iz drevne kineske Knjige promjena. Nakon postavljenog pitanja osoba dobiva odgovor kroz 6 heksagrama.
  • sanovnik online gatanje odnosi se na tehniku u kojoj se tumače simboli, znakovi, boje, figure iz sveta snova, njihovo skriveno ili tajno značenje vezano za budućnost.

Online gatanje opcije su neograničene, a svaka tehnika će biti dodatna pomoć za postizanje što većeg razumijevanja neočekivanih događaja i boljih odrednica u budućnosti.

Nazovite nas za online gatanje!