Gatanje tarot kartama

Gatanje tarot kartama je jedna od najpoznatijih tehnika proricanja. Prema vjerovanju tarot karte su nastale u Egiptu, a njihovom tumačenju pristupali su egipatski svećenici koji su razumjeli njihove mistične simbole.

Gatanje tarot

Gatanje tarot podrazumijeva čitanje simbola iz špila koji se sastoji od 78 karata: Velike Arkane koja ima 22 karte i Male Arkane koji ima 56 karata. Svaka karta obilježena je brojevima od 0 do 21. Gatanje tarot kartama je jedna od najboljih tehnika uz pomoć koje osoba može doći do važnih odgovora na svoja pitanja. Cilj ovog gatanja je da predoči određene situacije, umanji potencijalni neuspjeh i doprinese poboljšanju u životu.

Gatanje tarot podrazumijeva otvaranje i odabir različitih tehnika

U opciji gatanje tarot, svaka karta otkriti će kroz različite kombinacije sve ono što je tajnovito i skriveno. Gatanje tarot kartama odražava spoj kozmičkih vibracija i mističnih događaja koji su u direktnoj sprezi s našim životom. Smatra se da ovaj ezoterični drevni sistem je ritmični mehanizam kozmosa kroz čije vibracije svaki čovjek može otkriti razloge određenih događaja.

Gatanje tarot kartama u praksi podrazumijeva korištenje velikog broja špilova, od koji su najpoznatiji Rider-Waite i Crowley špil. Tehnike Gatanje tarot kartama su mnogobrojne, a neke od njih su: Gatanje tarot Keltski krst, Gatanje tarot Piramida, Gatanje tarot 3 karte, Ljubavno Gatanje tarot, Gatanje tarot Sedam dana, kao i mnogobrojne druge tehnike. Gatanje tarot kartama prikazuje mnoge detalje vezane za određene situacije među kojima osoba može saznati dalji razvoj događaja, nepovoljne utjecaje iz sadašnjosti, razloge konfliktnog ponašanja, skrivene razloge zabrinutosti bliskih osoba, kao i mnoge druge aspekte.

U svakodnevnoj praksi najviše je zastupljeno ljubavno gatanje tarot. U ovom području karte otkrivaju prognozu za dalji tok ljubavnog partnerstva, nastale blokade u ljubavnom životu, razloge usamljenosti, bračnu analizu, potencijalne afere i intrige kao otežavajuće faktore za ljubavnu sreću, nova poznanstva, stagnaciju i mnoga druga važna pitanja koja karakteriziraju samu suštinu ljubavnog odnosa i njegovo razvijanje u budućnosti. Gatanje tarot kartama je jedan od načina da se saznaju sve tajne budućnosti, krizna razdoblja u životu, psihološke blokade, poslovni uspjeh, moguća putovanja, sveopće promjene i važne sekvence od kojih zavisi harmonična i skladna budućnost.

Nazovite nas za gatanje tarot kartama!